2017-10-15

Söndags update

Jag har hunnit med 2 pass som jag inte skrivit om: ett cf-pass och thaiboxning med jobbet. Dagens pass blev en spontanare, var inte super sugen på att träna men Anna lyckades få iväg mig, villet jag är tacksam för.

Styrka / Teknik

3×5 Snatch (stegade upp till 40kg)

Wod

Jack (20min AMRAP)

10 push press (40kg)

10 kb swings (20kg)

10 boxjumps
216 reps

Jag blev faktiskt ganska nöjd med resultatet av woden, den var jobbig men jag kände att jag låg på ett bra tempo och det blev väldigtfå vilopauser. Pushpress är en övning som jag är så klyven till för jag kan känna att jag bara vill kräkas vid pressen.

Snatchen fungerade bra idag, skulle egentligen vara styrka men känner att jag behöver få till ”dyket” och jag tycker det börjar likna något.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: