2017-11-13

Björn complex

Bloggandet går inte så bra för min del, men träningen har gått mycket bättre. Har börjat komma tillbaka, men det är svårt att få ihop sambo, barn, jobb och träning. Nu håller min sambo på att ta körkort så det blir en del kvällar så hon måste plugga eller köra bil och en av våra barnvakter (min mamma) är inte hemma i Sverige.

Hur som helst nog med ursäkter, i Fredags hade jag nog ett av de roligaste och jobbigaste crossfit-passen jag har haft på länge. Min bror fyllde 40år och jag ville göra något speciellt så jag tryckte upp t-shirts till oss och designade en wod.

Björnen

For time:

77 bear complex 40kg/30kg

Vi var lite tidspressade på gymmet och kom drygt en timme innan vi hade bord på farang. Vi började ganska starkt och körde på 40kg, men vi upptäckte efter 27 reps att vi kanske borde skala ner den, därför körde vi resterande på 30kg. Vi lyckades samla ihop 67 reps på dryga 40minuter, sen var vi tvunga att dra iväg. Lite besviken över prestationen, men denna wod var väldigt rolig och jag tänkte nog testa köra den igen fast 30kg hela tiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: