2017-11-06

Four for four

Glömde att skriva om träningen i Fredags, men jag drog av ett pass. Det var väldigt skönt! Vi hade halvdag på jobbet och det innebar att jag kunde vara på gymmet utan att känna mig stressad och på rätt tid (precis efter lunch när det är väldigt lugnt).

 

Uppvärmning:

5 rundor:

6 kcal row

6 air squats

9 knees-to-elbow

 

Styrka:

4 x 8 marklyft (50% 1RM 80kg)

 

Wod:

20 min AMRAP

6 wall walks

12 double dumbbell front rack walking lunge (10kg)

24 single unders

100m crosstrainer

 

 

Vad supernöjd med wodden, kändes väldigt bra och lagom lätt. Jag hade brutal träningsvärk i benen efter hela veckans träning. Jag böt ut 100 meter sprint mot 100m crosstrainer, då jag tycker att crosstrainern är roligare än löpbandet. Double unders kan jag inte göra så får nöja mig med singles. Skulle vara kul att hitta tid för att kunna lära mig double unders.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: