2017-11-01

The Comeback

Igår var det äntligen dags för gymmet igen. Har varit borta i nästan 2 veckor och det känns nästan som att jag kommit ur att gå till gymmet, vilket är super tråkigt. Att träna är förutom att umgås med min familj, bland det bästa jag vet.

Gårdagen workout blev följande:

Uppvärmning:

30 sek arbete, 30 sek vila (3 rundor)

Air squats

Push-ups

 

Styrka:

5 x 5 Back Squat 50% 1RM (50kg)

 

Wod:

3 rundor

8 Power cleans (40kg)

8 Toe-to-Bar (knä till armbåge)

(3minuter 15sek)

 

3 min vila

 

5 rundor

5 strict press (30kg)

5 strict pull-ups

(5 minuter 32sek)

 

 

Jag var nöjd med gårdagens resultat, men det märks att jag har varit borta ett tag. Hade problem med konditionen igår och pullupsen blev en riktig flaskhals. Jag började power cleansen på 50kg, men kände att det tog lite lång tid att dra upp alla 8 och att jag kanske inte behöver gå all-out första passet efter en långdragen förkylning. Ikväll blir det mer träning!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: