2017-11-02

Two for two

Kände att jag verkligen behövde träna då jag var rätt hängig och grinig efter jobbet. Jag försöker hålla mig till en lågkolhydrats kost under veckodagarna för att tappa lite vikt och få lite mer koll på vad jag får i mig för något. Jag kom till gymmet vid 20-tiden, vilket är perfekt då är den värsta ruschen över, men det finns fortfarande lite folk där. Jag tycker det är skönt när det finns några på gymmet då jag blir mer motiverad då.

Uppvärmning:

3 min AMRAP

3 Deadlift

6 Power snatch

9 Overhead squat

(48 reps)

Detta gjordes utan vikt och jag släppte aldrig ner skivstången.

Styrka: 

5 min EMOM

10 Kettlebell swings (20kg)

Wod:

21-15-9

Overhead squats (35kg)

Boxjump (20″)

(9.46)

Jag var grymt nöjd med passet, jag hade som mål att klara woden under 15minuter och det gjorde jag med råge. Jag vet inte vilken tid man ska ligga på, men mitt flås är inte allt för bra och jag känner att jag ibland saknar att kunna pressa det sista så jag nästan kräks. Igår kändes det dock helt annorlunda, de sista settet med boxjumps gjorde jag jäkligt snabbt, något som jag blev väldigt överraskad över då jag verkligen hatar boxjumps.

Försökte träna på att inte gå allt för långt ner i OHS, jag har en tendens att köra ass-to-the-grass och det gör att de blir så fruktansvärt mycket jobbigare än bara 90 graders.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: